YogaRollinger Nyt LOGO fb

Det siger deltagerne på YogaRollinger Børneyogalæreruddannelsen

Jeg var så privilegeret at deltage i din børneyoga-uddannelse i Aarhus i januar 2018.

Jeg vil gerne sende dig et stort tak.  

Jeg havde høje forventninger, der i den grad blev indfriet. Og mere end det. Dit faglige teoretiske niveau er så bragende højt. Sammen med din store erfaring, gør det indholdet af uddannelsen så fantastisk. 

Tak fordi materialet er så nemt anvendeligt og omsættelige til praksis. Og sjovt! Ja der er masser af humor i din børneyoga :)

Når jeg vælger at dygtiggøre mig, så er jeg åben og modtagelig for input og reflektioner, der kan rykke mig. De rammer du satte for hele weekenden, og i særdeleshed for den indre rejse, var så særlige og kærlige. Jeg oplevede en erkendelse og indsigt, som jeg slet ikke var forberedt på. Sikke en gave, som du ledte på vej. Tak!

Du er en inspiration ud over det sædvanlige. Tak for alt du delte og gav.

V.A. 

Tak for et rigtig godt kursus i Svendborg. Dele af det vi lærte bliver hyppigt brugt i klassen, hvor både drenge og piger er rigtig glade for det. Derudover er jeg i kontakt med mit fitness center om at starte nogle børneyoga hold, så det har været et kursus der har beriget mig meget, så tak for det.

N.L.P.

Har fået tilbudt yoga timer flere steder på skoler, i centre og en avisartikel kommer snart ud. Jeg glæder mig helt vildt til at komme mere igang med alt det her - det er bare det bedste der længe er sket for mig! 
 
C.L.

Mange gange tusind tak for sådan et fantastisk menneske du er, og så dygtig. Jeg har vild meget respekt for dig og ja håber jeg kan komme mere på kursus ved dig.

M.M.S.

Er kommet i gang og det er superspændende, og så glæder jeg mig til at smide "krykkerne", så jeg kan selv (har dig rigtig meget i baghovedet, når jeg underviser :-) ). Tak for nogle skønne undervisningsdage og helt personligt er jeg virkelig nysgerrig på Kundalini og øver mig ihærdigt derhjemme :-)

L.M.

Tusind tak for den rejse du startede kære Helle! Til alle der overvejer at tage uddannelsen hos YogaRollinger - Børneyoga & Kundalini Yoga i Esbjerg, GØR DET, det ændrer dit liv:-)

B.B

Så er jeg endelig i gang med at afprøve alt det nye! Det blev modtaget med stor glæde fra børnene: "Har du flere gode nye ting du har lært på kursus?" Herligt!

A.B.T

Jeg er så heldig at være pædagogmedhjælper i en børnehave hvor jeg får lov at lave Børneyoga 3 gange om ugen med en lille håndfuld børn i aldersgruppen 3-5 år. Det er en fornøjelse og jeg er dybt taknemmelig.

M.M.H.

Jeg er i gang med min hjemmeopgave og har i den anledning lavet et superhelte-tema rettet mod de 6-8 årige. Jeg afprøvede timen på mine to poder på 6 og 8, som havde en fest og rullede rundt af grin. Vi blev ikke færdige med programmet, ungerne synes det var en succes..

A.L. 

"Må vi ikke prøve at lave Sat Kartar i 11 minutter i dag", "Jeg har virkelig brug for meditation mandag eftermiddag", "Må vi lære noget mere yoga?". Udtalelser fra 7-10 årige dansepiger, som endnu ikke har oplevet en hel yogaklasse, men bare har prøvet lidt for sjov og hygge.

I dag en 5 årig pige, som sang "Må den evige sol skinne på dig" for Bodil midt under børnehavens julefrokost.

En bestyrelse og en ledelse, som bare bakker 100% op.

Udsigt til forælder-barn yoga dag den 31. januar og derefter kollega (og evt forældre) yoga dage/aftener.

22. december afsat til planlægning - og nøj, hvor vi glæder os til at komme i gang med den nye sæson!

L.M.B.

Igår havde jeg min første Børneyoga klasse sammen med 4 dagplejebørn (i alderen 17mdr - 2,6år) hos en privat dagplejer i det Sønderjyske.
Jeg havde konverteret et af mine programmer for aldersgruppen 3-5 år ned så det passede til de små og havde forbedret mig på at være fleksibel og være i nuet sammen med dem. Det gik rigtig godt, de små nød det i fulde drag og dagplejeren var meget begejstret. 
 
M.H.
 

Det har været fantastisk at deltage på børneyoga kurset hos dig, og har virkelig givet mig meget inspiration og nyt syn på børn og mig selv.
Jeg har allerede brugt det i mit arbejde, både hos min målgruppe som er drenge med generelle indlæringsvanskeligheder, samt i almen skolen hos 0. og 3. klasse. Oplevelserne har været fantastiske og er blevet positivt modtaget af alle!

Tusind tak for det bedste kursus og "øjen åbner" jeg nogensinde har deltaget i, og for at du derudover deler så meget af dine erfaringer og tanker på forummet på facebook. Jeg håber at kunne få mulighed for at deltage i nogle af dine workshops fremover.

A.B.S.H.

Tak for et supergodt kursus. Jeg bruger det ugentlig i mit arbejde, i en børnehave. Og børnene er vilde med det.
Fedt;-)

S.D.

Jeg er helt vildt lykkelig for at have været på dit kursus. Det har givet mig så meget energi og glæde til at fortsætte min yogafærden. Jeg startede mine egne yogahold op da jeg kom hjem, og har nu to lørdagshold kørende for børn i alderen 3-6 år og 7-9 år. Det går rigtig godt og de er glade for at gå til yoga :-)

L.K.

Jeg har fået så meget ud af de to weekender vi har haft sammen. Især på det personlige plan. Efter jeg blev introduceret til kundalini yogaen den første weekend, så er jeg virkelig blevet bidt. Og for den første gang i mit liv har jeg fået hjælp til, at slappe helt af i kroppen og i sindet. Det har jeg aldrig kunnet før. Og så vil jeg sige tak fordi jeg endelig har fundet den vej, som jeg vil gå indenfor yogaens verden. Pludselig går det hele op i en højere enhed, når nu mit ønske de sidste mange år har været at arbejde med børn, unge og familier.

Jeg har haft tre super gode undervisningstimer med nogle 6. Klasser i skoledelen. Efter vinterferien vil jeg starte to ugentlige hold op i fritids- og ungdomsklubben. Der er allerede stor efterspørgsel fra både børn, unge, pædagoger, drenge som piger så nu har jeg bestilt 20 måtter, og skal i gang med at lave øjenpuder og yogatrøjer med nogle af pigerne i næste uge. Stor succes - og det er endda min første uge på arbejdet. Hurra for yogaen, og hvad den gør ved os. Sat Nam!

S.T.

Vil simpelthen bare dele at her på min skole, bobler det med yoga glæde! Jeg har siden kurset lavet små yogapauser, massage, meditation og vejrtrækningsøvelser i understøttende undervisning med 0.kl - 3.kl., men ikke lavet et fuldt forløb.
Men jo mere jeg introducere børneyoga for klasserne, jo mere efterspøger de det! Det giver mig bare så meget energi og glæde, samt tro på at jeg kan. Så nu er jeg klar til at springe ud i det, da jeg nu føler mig mere autentisk angående yoga. Det er bare super fedt med opbakning i facebook gruppen, og at læse jeres små opslag her på siden. Så mange tak for det!

 

Jeg vil gerne sige dig tak for et rigtig godt kursus – det har givet mig så meget inspiration og viden – så dejligt :-) . Jeg kan allerede mærke hvor meget gavn og glæde børnene ude i børnehaven har af det – og det er jo en stor personlig tilfredsstillelse når de allerede er så begejstrede – både børn, forældre samt kollegaer. 
 
L.G.C.
 

Det har været en meget berigende og lærerrig process at være med på kurset og her efterfølgende at skulle skrive opgaven. 

Jeg får på mit arbejde afprøvet mange ting med eleverne, og de er helt vilde med det. Herudover er jeg blevet meget nysgerrig på Kundalini yoga og er også begyndt at lave et par Kriya. Dette vil jeg gerne takke dig for. Jeg håber, at du laver et opfølgende kursus :-)

S.B.T